Notícies
Publicat el 12.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'Hem tingut una pandèmia i ens ha afectat'
L'alcaldessa i cap de llista d'Unitat assegura que 'no és una excusa' i que aquest context no els permetrà executar totes les inversions previstes.
Gina Sabadell juliol

Gina Sabadell, alcaldessa i cap de llista d'Unitat, ha respost al PSC que els acusava de no tirar endavant les inversions previstes. En el seu torn de la roda política, Sabadell ha admès que no podran executar totes les inversions previstes per aquesta legislatura. "No em cansaré de dir-ho, m'és igual que se'ns digui que és una excusa, però és real, hem tingut una pandèmia, nosaltres i tots els ajuntaments del món, i ens ha afectat", ha afirmat la cap de llista d'Unitat que ha afegit que el govern intentarà "prioritzar al màxim aquelles qüestions que preocupen més les persones". Segons Sabadell, l'asfaltat de carrers, l'adequació del carrer Josep Soler o un futur local per a equipament juvenil, en són un exemple.

L'alcaldessa també ha parlat sobre els veïns de Sant Jaume de Traià que fa mesos que no tenen aigua i ha assegurat que la recuperació del subministrament "és una prioritat" per al govern perquè "èticament i moralment és de justícia".

Pel que fa a l'agermanament amb Bialet Massé, Gina Sabadell ha avançat que a la tardor se celebraran unes jornades per donar a conèixer la figura de Bialet Massé i ha anunciat la possibilitat que algun representant del seu poble d'acollida es desplaci fins a Argentona.

Gina Sabadell també ha fet un petit balanç de l'última edició d'Argillà i ha admès que ha trobat a faltar parades i gent i ha dit que aposta per fer la fira "una mica més gran".

Entrevista a Gina Sabadell, alcaldessa i cap de llista d'Unitat:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800