Notícies
Publicat el 08.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Torna la Garrinada de sempre'
Entrevista a l'organització de la festa més porca d'Argentona
garrinada

La Garrinada 2022 es va presentar ahir en el marc del III Artgentjove. La tarda va arrencar amb una batucada a la plaça Nova que va conduir els assistents fins al pati de l'antiga fàbrica Velcro. Allà es va descobrir el cartell de Garrinada, creat per Marc Teixidó i Marina Muñoz. L'acte també va comptar amb les actuacions de La Banda i Dj Hochi

Aquest matí, Marina Alaminos, presidenta de Garrinada ha explicat en una entrevista a la ràdio que la festa d'aquest any suposa "la tornada a la normalitat". I és que l'any passat l'organització va haver d'adaptar-se a les normes covid reduïnt aforaments, horaris i mantenint el públic assegut a la seva cadira. "Aquest any tormem a apostar per les nits que s'allarguen i s'allarguen. Sense cadires ni distàncies, recuperant tots els voluntaris i tornant a viure les sensacions que trobem tant a faltar", explica Alaminos.

Garrinada arrencarà per Sant Domingo, la tarda del 4 d'agost, amb el torneig de bàsquet 3x3, el Garridub i el Chalart58. La primera nit de concerts anirà a càrrec de The Crab Apples, Las Niñas del CorroDJ Trapella. Els caps de cartell seran 31 FAM, els de Sabadell portaran a l'escenari de Garrinada la seva combinació de música urbana, trap, reggaeton, dancehall i l'R&B.

La festa seguirà el dia 3 amb la tarda popular, una sessió de monòlegs amb Raquel Hervás i Marta Bosch i el tradicional sopar popular. Els concerts s'obriran amb el retorn esperat de l'Orquestra de la Gran Porca, formada per músics argentonins. Li seguiran Flashy Ice Cream i Dj Setaquehabla. Però la proposta estrella de la segona nit seran Ladilla Russa. Després de l'èxit de l'any passat, El duet de Montcada i Reixac, torna a Argentona. Aquest cop el públic es podrà aixecar de la cadira per ballar sense complexes aquest estil musical que va començar com una broma i que ha acabat passejant l'"orgull xarnego" dels seus autors per escenaris de mig país.

La Garrinada es tancarà el 6 d'agost amb la Gran Caipirinyada amenitzada per les versions de Mitjanit i Dj Badabronx. La darrera nit de concerts comptarà amb Alérgicas al Polen, Adala, Bejo i Dj Domingo el Gran.

Clica per veure l'àlbum fotogràfic de la presentació del cartell de La Garrinada 2022

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800