Notícies
Publicat el 06.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Fran Fragoso (PP): 'Faré el mateix que fan ells, presentar mocions que presenten els altres'
El regidor s'ha mostrat molt enfadat amb Junts per Catalunya per la moció que va entrar al darrer ple sobre el vandalisme.
fran fragoso - maig 22

Avui hem començat la darrera roda política del curs amb el regidor del PP, Fran Fragoso. Ha demanat més seguretat i vigilància a tot el municipi i a la piscina municipal en concret, que ha patit actes vandàlics les darreres setmanes. Ha afirmat que és un perill que la gent s'hi banyi de nit però també ha dit que la Policia Local, amb els efectius que té, no arriben a tot.  

També sobre el vandalisme, Fran Fragoso s'ha mostrat molt enfadat amb Junts per Catalunya per la moció que van presentar en el darrer ple. Segons Fragoso, el grup encapçalat per Bernat Calvo, va copiar una moció que ell ja havia presentat en sessió plenària fa més d'un any. Fragoso diu que "a partir d'avui la bona fe, per a mi, s'acabarà" i alerta que "faré el mateix que fan ells, presentar mocions que presenten altres". "A partir de setembre serà la primera, m'ho han posat molt fàcil, no l'haig ni de redactar, agafaré les mocions que han presentat, les modificaré una mica i les presentaré", anuncia Fragoso. El regidor popular admet que "ara vénen eleccions i ara s'ha de córrer" però anima la resta de grups a començar a treballar des del principi, "no sis mesos abans".

Fragoso també s'ha mostrat molt crític amb els veïns que van alterar els seus comptadors d'aigua per omplir les piscines. El regidor creu que s'ha de ser dur amb els usuaris fraudulents ja que perjudica la resta de veïns d'Argentona.

Entrevista al regidor Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800