Notícies
Publicat el 04.07.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Oriol Calvo: 'Molt més que satisfet'
El director del Museu del Càntir fa un balanç positiu de l'Argillà d'aquest any
Argillà Argentona 2022

L'endemà de finalitzar l'Argillà 2022, des del Museu del Càntir hi ha bones sensacions. Per al director, Oriol Calvo, ha estat una edició "molt similar a la de l'any passat" i assegura que "la immensa majoria dels ceramistes estaven contents". Calvo ha afirmat que està "molt més que satisfet" perquè les activitats, el muntatge i l'organització "van funcionar perfectament".

De cara a l'any vinent, Oriol Calvo ha explicat que el projecte contempla que la Fira Internacional de Ceràmica "es faci en tres grans espais": la Plaça Nova, la Plaça de Vendre i la Plaça de l'Església. A la Plaça Nova s'hi instal·laria "una gran carpa" i s'hi ubicarien les parades dels ceramistes, les activitats educatives tornarien a la Plaça de Vendre, i a la Plaça de l'Església també es tornaria a col·locar "el país convidat, el museu i les exposicions". El que encara "hem d'acabar de precisar és com connectaríem aquests espais", admet Calvo. El director del museu celebra que hi hagi voluntat política per a recuperar aquests espais alhora que avisa que caldrà trobar finançament per a "cobrir la Plaça Nova".

D'altra banda, tot i que enguany es van posar a la venda un nombre més elevat de càntirs de l'any, a la parada de la fira només en van quedar dos. "Tranquils que en vindrà més", ha assegurat Oriol Calvo.

Entrevista a Oriol Calvo, director del Museu del Càntir:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800