Notícies
Publicat el 30.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Nou sardanes argentonines en un CD
Els Amics del Ball d'Argentona volen editar un disc amb set sardanes inspirades en la vila i dues més de l'argentoní Jaume Abril
Amics del Ball

Fa mesos que els Amics del Ball d'Argentona estan fent una recerca de sardanes on els autors s'haguessin inspirat en la nostra vila. N'han trobat un total de set, i ara volen editar un CD incorporant-ne dues més, obra de l'argentoní Jaume Abril. La presidenta dels Amics del Ball, Maria Soler, i un dels integrants de l'entitat, Joan Ramon, han assegurat al programa A Mig Matí, que Argentona ha estat font d'inspiració de sardanes gràcies al tradicional Aplec de la Font Picant que se celebrava cada 1 de maig.

A banda del CD, a la tardor els Amics del Ball organitzaran un acte a La Sala, on la cobla Maricel interpretarà les nou sardanes. També hi participaran altres colles, una d'elles la Xàldiga, impulsora de la sardana espectacle.

Per tal de donar a conèixer el projecte d'aquest CD i començar a recollir fons, els Amics del Ball s'instal·laran al costat del Tramvia durant aquest cap de setmana d'Argillà.

Entrevista a Maria Soler i Joan Ramon, dels Amics del Ball:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800