Notícies
Publicat el 29.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Eva Ayné: 'He buscat una forma bonica de recordar el meu pare'
'El meu avi estrella' es presenta a la biblioteca avui a les 18 h
avi estrella

"Quan jo era a la panxa de la mama, l'avi Jordi ja era una estrella. Però el dia que vaig néixer, va començar a brillar d'una forma especial, es va convertir en un avi estrella. L'avi de l'Arlet, en Jordi, és un avi estrella. Els avis estrella són aquells que marxen al cel abans que neixin els seus nets i netes. Però durant unes vacances d'estiu a Cadaqués, l'Arlet descobrirà que l'avi Jordi no és una estrella normal i corrent: és una estrella màgica." Aquest és el punt de partida de 'El meu avi estrella', el conte que es presenta aquesta tarda a la biblioteca d'Argentona de la mà de la seva autora, Eva Ayné.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Ayné explica que la història parteix de la seva voluntat de generar records del seu pare, mort molt jove, per a la seva filla. La mort, però sobretot la celebració de la vida, és el fil conductor d'una història que l'autora ha pensat per a infants a partir dels tres anys però que "emociona sobretot als més grans".

Per escriure aquesta història tan personal, Ayné s'ha acompanyat de la il·lustradora Lara Sánchez. "Només podia fer-ho la Lara, al meu pare li encantava el seu estil. Els seus dibuixos són divertits i alhora tendres, fusiona perfectament el que jo volia transmetre", assegura Ayné.  

Aquesta tarda, Eva Ayné explicarà el conte i oferirà un taller "amb alguna sorpresa" a la biblioteca Joan Foncuberta i gel d'Argentona (18 h).

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800