NotÝcies
Publicat el 29.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Eva AynÚ: 'He buscat una forma bonica de recordar el meu pare'
'El meu avi estrella' es presenta a la biblioteca avui a les 18 h
avi estrella

"Quan jo era a la panxa de la mama, l'avi Jordi ja era una estrella. Per˛ el dia que vaig nÚixer, va comenšar a brillar d'una forma especial, es va convertir en un avi estrella. L'avi de l'Arlet, en Jordi, Ús un avi estrella. Els avis estrella sˇn aquells que marxen al cel abans que neixin els seus nets i netes. Per˛ durant unes vacances d'estiu a CadaquÚs, l'Arlet descobrirÓ que l'avi Jordi no Ús una estrella normal i corrent: Ús una estrella mÓgica." Aquest Ús el punt de partida de 'El meu avi estrella', el conte que es presenta aquesta tarda a la biblioteca d'Argentona de la mÓ de la seva autora, Eva AynÚ.

En una entrevista a RÓdio Argentona, AynÚ explica que la hist˛ria parteix de la seva voluntat de generar records del seu pare, mort molt jove, per a la seva filla. La mort, per˛ sobretot la celebraciˇ de la vida, Ús el fil conductor d'una hist˛ria que l'autora ha pensat per a infants a partir dels tres anys per˛ que "emociona sobretot als mÚs grans".

Per escriure aquesta hist˛ria tan personal, AynÚ s'ha acompanyat de la ilĚlustradora Lara Sßnchez. "NomÚs podia fer-ho la Lara, al meu pare li encantava el seu estil. Els seus dibuixos sˇn divertits i alhora tendres, fusiona perfectament el que jo volia transmetre", assegura AynÚ.  

Aquesta tarda, Eva AynÚ explicarÓ el conte i oferirÓ un taller "amb alguna sorpresa" a la biblioteca Joan Foncuberta i gel d'Argentona (18 h).

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800