Notícies
Publicat el 21.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Escoles i via pública principals beneficiats del romanent
L'alcaldessa destaca que les inversions donen resposta a llargues demandes ciutadanes
gina sabadell juny

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell ha destacat avui que la injecció de més de tres milions d'euros de romanent de tresoreria servirà principalment per fer arranjaments a les escoles i la via pública. Sabadell assegura que donen resposta a llargues demandes ciutadanes. En el cas de les escoles, a banda dels arranjaments, també s'hi farà inversions en climatitzar les aules donat que els episodis de calor cada vegada s'avancen més i cal fer suportable l'ambient per alumnes i docents. 

En altres temes, l'alcaldessa s'ha referit l'incivisme d'alguns propietaris d'animals que no recullen les defecacions dels seus gossos. Sobre aquesta qüestió, Sabadell considera que cal analitzar el cost econòmic de la proposta de Junts de crear un cens d'ADN de gossos.  Així mateix, assegura que s'està treballant en la modificació de l'ordenança per tal que inclogui l'obligatorietat de netejar també els orins.

Pel que fa a la moció que va presentar el govern en defensa dels jutges de pau, Sabadell explica que no volen perdre la proximitat que aquesta figura té actualment amb la ciutadania.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800