Notícies
Publicat el 17.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El PSC dubta que es facin efectives totes les inversions del romanent
Susana López (PSC) ha repassat a la roda política el ple de juny
susana lópez - ple de maig

La regidora del PSC, Susana López, ha passat per la roda política de Ràdio Argentona per fer valoració del ple de juny. Ha explicat que el seu grup va donar suport a la modificació del romanent de tresoreria perquè les inversions previstes “fa molt temps que les reclama la gent d'Argentona”. Així i tot, ha posat en dubte la capacitat d'execució del govern municipal.

Per altra banda, el PSC va quedar-se sol davant la moció en defensa dels jutjats de Pau. Mentre que la resta de grups van votar-hi a favor, els socialistes es van abstenir dient que cal esperar a veure com és la llei que està redactant l'estat. Per Susana López, les primeres notícies de la nova norma són positives perquè suposen professionalitzar la mediació.

Finalment, López s'ha mostrat contrària a la proposta de Junts per Catalunya de fer un cens d'ADN dels gossos del municipi. La proposta de Junts persegueix poder multar els amos que no recullen les deposicions dels seus gossos. Des del PSC, però, consideren que la proposta seria ineficaç.

Entrevista a Susana López, cap de llista del PSC: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800