Notícies
Publicat el 16.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Es crea el Consell de Cultura del Maresme
Marc Bosch

El Maresme és el primer territori català que disposa d'un Consell de Cultura d'abast comarcal. N'ha parlat al programa A Mig Matí, el conseller delegat de Servei a les persones del Consell Comarcal del Maresme, i exalcalde de Dosrius, Marc Bosch de Dòria.

El Consell de Cultura és un òrgan de recent creació que pretén ser un espai de participació entre les administracions locals i els maresmencs i maresmenques amb vincles culturals. Aquest ens es divideix en cinc grups de treball segons la temàtica i cadascun d'ells pretén aglutinar el màxim de persones possibles de totes les poblacions. D'aquesta manera, Marc Bosch de Dòria ha explicat que l'objectiu del Consell de Cultura del Maresme és "crear sinergies entre municipis". Marc Bosch de Dòria ha lloat la dinamització cultural d'Argentona i ha convidat tothom a formar part d'aquests grups de treball.

D'altra banda, el Consell Comarcal del Maresme també ha obert una línia de subvencions per a projectes culturals. El termini per a presentar les sol·licituds s'ha prorrogat i finalitzarà el 4 de juliol.

Entrevista a Marc Bosch Dòria, conseller delegat de Servei a les persones del CCMaresme:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800