Notícies
Publicat el 15.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Fran Fragoso: 'Veiem molt positius els projectes previstos al romanent'
El PP considera que part de les inversions del romanent té la seva marca
Fran Fragoso - abril

El Partit Popular d'Argentona considera que les inversions que es faran amb el romanent de tresoreria responen, en gran part a les peticions que ells han fet al govern. Ho ha dit aquest matí el regidor Fran Fragoso en la primera entrevista de la roda política de juny.

Un cop més, el regidor popular va ser el principal suport del govern en les votacions del ple. Fragoso es mostra particularment satisfet amb la compra d'immobles al cros, amb els arranjaments a la via pública i les inversions a les escoles. Globalment, considera que les inversions derivades del romanent són molt positives.

En altres qüestions, Fragoso es mostra partidari a la creació d'un protocol antifrau i reclama la govern que faci més pedagogia per combatre l'incivisme dels propietaris de gossos que no recullen les seves defecacions.

El regidor popular també s'ha referit aquest matí a la qüestió dels refugiats. Ha explicat que hi ha ciutadans que conviuen amb famílies ucraïneses i que ja no poden fer front a l'augment de les despeses que els ha suposat l'acolliment. En aquest sentit considera que l'Ajuntament els ha d'ajudar a trobar una solució i que, a més, ha d'instar a la Generalitat i l'Estat a fer efectives les ajudes promeses.  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800