El sots-25 del CBA es proclama sotscampió de Catalunya
Els d'Esteve Vallmajor han perdut a la final per 61 a 60 contra el Sant Antoni
sots 25 final cat

Cap de setmana de bones notícies pels sèniors masculins del CBA. Després que el sènior A hagi assolit l'ascens a primera catalana, el sots-25 s'ha coronat com a sotscampió de Catalunya.

Els d'Esteve Vallmajor es van classificar per a la final a 4 de Catalunya després de quedar sotscampions de Barcelona el cap de setmana passat. Els argentonins es van veure les cares a la semifinal amb el local, l'Esparraguera, que va substituir els campions de Girona, que van renunciar a la final. Van aconseguir una còmoda victòria per 64 a 73. Pol Federico, un dels jugadors del sots-25, destaca que va ser un partit molt intens i es mostra agraït al públic argentoní que va fer del camp de l'Esparraguera "una bombonera".

A la final disputada ahir al vespre es van enfrontar amb el Sant Antoni, amb qui ja s'havien vist les cares a la final de Barcelona. Als de Vallmajor se'ls va escapar la victòria per un sol punt, 61 a 60. Els argentonins van començar l’últim quart quinze punts avall, però una gran remuntada als últims deu minuts els va permetre apropar-se al marcador. Final ajustat amb dos triples que els van situar a només un punt del Sant Antoni, però que no va ser suficient per a convertir-se en campions de Catalunya.

Tot i que quan es perd un partit les cares solen ser tristes, Federico destaca que "ahir va ser al contrari, ens ho vam deixar tot a la pista i vam esprémer al màxim els últims minuts de la temporada". Afegeix que acaben "contents", sobretot després d'haver aconseguit l'ascens a tercera catalana, categoria on jugaran l'any vinent.