Notícies
Publicat el 07.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Cervantes: 'Tot va anar sobre rodes'
Èxit aclaparador de la Diada de la Flor després de tres dies amb els carrers plens
Trepitjada 2022

La Diada de la Flor 2022 serà recordada per la del retorn de les catifes, dels sopars de germanor però, sobretot, pel retorn dels argentonins i argentonines als carrers de la vila. Al programa A Mig Matí, la regidora de Festes, Montse Cervantes, s'ha mostrat molt contenta de la primera Diada postpandèmia, ha afirmat que "tot va anar sobre rodes" i ha destacat la gran quantitat de gent que hi havia pels carrers de la vila. Ha explicat que el mateix dissabte, quan s'estaven elaborant les primeres catifes, unes sis-centes persones van passar per la Casa Puig i Cadafalch a veure els seus jardins plens de flors. També ha apuntat l'èxit de les exposicions, entre elles la dels treballs de ganxet del Casal d'Avis, que es va allargar un dia més del previst per petició dels mateixos socis i sòcies.

Una altra activitat que va sorprendre per l'èxit que va tenir va ser la Trepitjada dels gegants, que es va fer ahir a la tarda. Montse Cervantes ha afirmat que feia temps que no veia tanta gent pels carrers de la vila i ha admès que en un moment "hi va haver un tap de la quantitat de gent que hi havia". A més, ha deixat la porta oberta a incloure un acte més a la pròxima Diada, "la guerra de flors" que van fer alguns infants una vegada ja s'havien trepitjat les catifes.

La regidora de Festes ha volgut agrair la participació de totes les entitats, els veïns i veïnes i de totes aquelles persones que hi han col·laborat, com per exemple, els alumnes de l'Institut que van elaborar flors i banderoles per a guarnir la Plaça Nova i el carrer Gran. També ha animat a aquells que aquest any no hi han participat, a fer-ho l'any vinent.

Entrevista a Montse Cervantes, regidora de Festes, al programa A Mig Matí:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800