Notícies
Publicat el 01.06.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona es comença a vestir de flors
Tot a punt perquè dissabte doni el tret de sortida la Diada de la Flor més esperada
Flor Diada de la Flor

A la rotonda del Sant Crist ens dona la benvinguda una flor de grans dimensions, la Plaça Nova es comença a guarnir, pels carrers d'Argentona ja es veuen piles de taules i cadires, a l'hora que moltes entitats ja ultimen els darrers preparatius. Només falten tres dies perquè doni el tret de sortida l'activitat més florida de la vila, la Diada de la Flor més esperada dels últims anys, ja que recupera les tradicionals catifes. Aquest retorn, juntament amb el del sopar de germanor, farà que la Diada de la Flor torni a ser molt florida i viscuda pels argentonins i argentonines. "Al carrer es viu aquesta companyonia i germanor, entre entitats i col·lectius que ens agrada i ens emociona", afirma la regidora de Festes, Montse Cervantes.

Les catifes es començaran a elaborar dissabte 4 de juny a la tarda i al vespre se celebraran els sopars de germanor. Abans, però, al matí s'inaugurarà l'exposició "Ikebana, l'art floral japonès" al Saló de Pedra. Diumenge serà el torn de Fes la Teva, la catifa elaborada pels més menuts al carrer Bernat de Riudemeia. També se celebrarà un enotast al Saló de Pedra i l'explicació d'un conte en anglès a la Plaça Nova. Enguany, la Trepitjada de les catifes per part dels Geganters i Grallers serà dilluns a partir de les 19 h. També hi participaran els Argeganters de l'Escola Argentona.

A més, al llarg dels dies 4, 5 i 6 de juny hi haurà Fira d'artesania i alimentació a la Plaça Nova i l'Ou com balla al Museu del Càntir. També es podran veure els jardins de la Casa Puig i Cadafalch, tot i que no s'hi podrà entrar, i la biblioteca acollirà una mostra de treballs en Ferro i Forja de l'argentoní Antonio Caballero.

Programa de la Diada de la Flor

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800