Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Jornada informativa sobre els Fons Next Generation

La sessió tindrà lloc el dimarts 14 de juny a les 10  del matí al saló de Plens de l'Ajuntament d'Argentona i s'adreça al teixit empresarial del municipi

El SEMPRE (Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona) organitza una jornada informativa sobre els FONS NEXT GENERATION EUROPE, per donar a conèixer les oportunitats de finançament d'aquests ajuts i explicar com les empreses del territori poden aprofitar aquesta oportunitat. Un dels punts que es tractarà serà el Kit Digital, que és una de les convocatòries adreçada a totes les PIMES.

La sessió anirà a càrrec d'Aleix Cubells, Cap de l'Oficina Next Generation d'ACCIO (Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Generalitat de Catalunya), i en Sergi Torrent, Consultor Sènior de l'oficina Next Generation.

PROGRAMA:

10.00    Benvinguda per part de l'alcaldessa i regidora de l'Ajuntament d'Argentona

10.05    Fons Next Generation Europe. Aleix Cubells, Cap de l'Oficina Next Generation d'ACCIO (Agència per la Competitivitat de l'Empresa. Generalitat de Catalunya)

    • Presentació per a explicar què és Pla de Recuperació Transformació i Resiliència PRTR, com està estructurat, i com les empreses poden aprofitar aquesta oportunitat
    • Resum de les convocatòries obertes i previsió de les properes obertures (Kit Dgital, Economia Circular, .....)
    • Serveis que ofereix l'oficina Next Generation d'ACCIO a les empreses del territori: serveis d'orientació, assessorament, seguiment i recomanació de convocatòries que permetin millorar la teva estratègia d'accés a les subvencions Next Generation.

10.35    Torn de preguntes per part dels assistents

11.00    Cloenda

Si hi estàs interessat/da i vols inscriure't, omple el formulari que trobaràs al següent enllaç

Inscripció

Informació publicada l'1 de juny de 2022

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: