Notícies
Publicat el 30.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Argentona és Mediterrani'
Entrevista amb Gemma Jiménez, guanyadora del concurs de cartells d'Argillà 2022
cartell2022

Una aquarel·la de tons blaus i terra, titulada 'Terrissa a vessar', ha estat la guanyadora de la 42a edició del concurs de cartells Argillà Argentona. La proposta és obra de Gemma Jiménez, una sanguatenca llicenciada en Belles Arts, que treballa a parts iguals l'aquarel·la i la ceràmica. Jiménez ha confessat que fa dotze anys que visita la fira i que s'ha inspirat "en el que ha vist". "He volgut transmetre una mica la idea de Mediterrani i el moment d'estiu en el qual es fa la fira, per això els colors més frescos com el verd oliva, el sol i l'aigua de mar", assenyala l'artista. 

L'obra de Jiménez es va imposar als altres seixanta-quatre treballs presentats al concurs. L'artista assegura que li han agradat molt les obres que han obtingut una menció especial i afirma que és interessant com es parteix "de la mateixa idea i concepte" però "molta gent diu coses molt diferents". 

El cartell guanyador d'Argillà 2022 quedarà exposat permanentment a l'espai que té habilitat el museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors. La resta de cartells concursants es poden veure a la web del Museu del Càntir.

Entrevista a Gemma Jiménez, guanyadora del concurs de cartells Argillà Argentona 2022:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800