NotÝcies
Publicat el 25.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona, immers en la celebraciˇ del centenari 
Aquest any estrenaran nou himne i modernitzaran l'escut
Fc Argentona Centenari

El FC Argentona estÓ immers en l'organitzaciˇ de les activitats per commemorar el seu centenari. El dia 6 d'agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Domingo, presentaran tota la programaciˇ.

El 14 de setembre de 1922 es va inscriure oficialment el FC Argentona. Enguany celebra 100 anys i la comissiˇ del centenari estÓ organitzant tot un seguit d'actes. El president del club, Antonio Gˇmez, i el secretari tŔcnic i membre de la comissiˇ del centenari, Xevi Garcia, han explicat al programa A Mig MatÝ que el dia 6 d'agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Domingo, presentaran tota la programaciˇ.

Una de les iniciatives que ja estÓ en marxa Ús un nou himne. Xevi Garcia ha explicat que l'estÓ fent “un argentonÝ i el tocarÓ un grup catalÓ de renom”. A banda d'exposicions i tornejos, tambÚ estÓ previst modernitzar l'escut, crear la samarreta del centenari i que, al mes de setembre, es publiqui la revista del centenari amb la hist˛ria del club. Per˛ una de les activitats mÚs vistoses serÓ un mural a la zona de vestuaris que, segons Xevi Garcia, Ús de “grans dimensions”. L'objectiu del FC Argentona Ús que cada mes de l'any hi hagi alguna activitat relacionada amb el centenari.

El president i el secretari tŔcnic asseguren que el mÚs important Ús que tots els argentonins i argentonines participin dels actes i celebrin junts el centenari d'una de les entitats hist˛riques de la vila. A mÚs, el president, Antonio Gˇmez, veu amb optimisme el futur i afirma que el club gaudeix de bona salut: “estÓ sanejat i no tÚ problemes”, afirma.  

Entrevista amb Antonio Gˇmez i Xevi Garcia a l'A Mig MatÝ: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800