Notícies
Publicat el 24.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Cervantes: 'Ens emociona que es torni a viure aquesta germanor'
La regidora de festes encara la Diada de la Flor amb la voluntat de tornar a veure els carrers plens
Montse i Carles petita

Falten onze dies per la Diada de la Flor i Argentona ja engega motors per la que ha de ser una "de les primeres festes on un gruix important de la gent torni a sortir al carrer". Així ho ha descrit el tècnic auxiliar de festes, Carles Ligos en una entrevista al programa A Mig Matí. La regidora de Festes, Montse Cervantes, s'ha mostrat emocionada perquè al carrer es torni a viure "aquesta companyonia i germanor".

La Diada de la Flor serà del 4 al 6 de juny, tot i que aquest cap de setmana ja tindrà lloc la primera activitat, un taller on els infants crearan obres que s'exposaran el primer cap de setmana de juny. Les catifes, però, es començaran a elaborar dissabte 4 de juny a la tarda i diumenge al matí serà el torn de Fes la teva, la catifa que elaboren els més menuts davant el Centre Parroquial. Durant el diumenge i dilluns es podran veure totes les catifes de flors pels carrers del centre de la vila i la Trepitjada, aquesta vegada, serà dilluns dia 6 a partir de les 19 h, aprofitant que és festiu.

Tot i que enguany participaran menys entitats i col·lectius, Montse Cervantes i Carles Ligos han destacat la gran implicació després de dos anys d'aturada. "La gent ha deixat de fer, hem perdut la dinàmica que venia de temps, però estem contentes perquè la gent s'ha motivat molt" ha afirmat Cervantes. I és que el 2019 "va ser un gran any" quan hi van participar 22 entitats, col·lectius i carrers. Ligos ha detallat que enguany n'hi ha 17, "se n'han incorporat de noves i les desaparicions volem creure que seran temporals perquè quan la gent agafi embranzida hi tornaran a ser".

A banda de les catifes, una de les activitats més destacades és l'obertura dels jardins de la casa Puig i Cadafalch, que el 2019 no es van poder mostrar perquè ja estava en obres. La regidora, Montse Cervantes, ha puntualitzat que no s'hi podrà entrar "per motius de certificacions, però hi haurà algunes finestres obertes perquè es pugui veure".

També hi haurà un enotast, diverses exposicions, l'Ou com balla al Museu del Càntir i la fira d'artesania que completaran la resta de l'agenda d'activitats. Podeu consultar el programa de la Diada de la Flor 2022.

Entrevista a Montse Cervantes, regidora de Festes, i Carles Ligos, tècnic auxiliar de festes:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800