Notícies
Publicat el 19.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Descobrim els primers detalls de la Diada de la Flor
Les catifes es faran el dissabte 4 de juny i es trepitjaran el dilluns 6
diada de la flor

Dos anys després, tornen les catifes de flors a Argentona. L'any 2020 només es van decorar els balcons, i l'any passat es van fer decoracions ornamentals, però no catifes. 

 Enguany la Diada de la Flor es farà del 4 al 6 de juny. La setmana abans, però, ja hi haurà alguns tallers per a infants. El tècnic auxiliar de Cultura i Festes, Carles Ligos, assegura que ja ho tenen pràcticament tot enllestit. Ens avança alguns detalls de la festa i explica que la trepitjada es farà el dilluns, aprofitant que és festa. 

La guerra d'Ucraïna ha provocat l'encariment de moltes matèries primeres. I les flors no se n'han salvat. En aquest cas, s'hi suma les conseqüències de la pandèmia, que han provocat que no es plantin flors de menys qualitat, aquelles que es destinaven per aquest tipus de festivitats.  

És per això que, enguany, l'Ajuntament aposta per prioritzar les catifes que faran les entitats, que seran cinc menys que en altres ocasions. L'Ajuntament no decorarà tants espais com altres anys, però els que es decorin, diu Ligos, "seran més lluïts". 

La setmana vinent es publicarà el cartell de la diada de la flor i es donaran a conèixer tots els detalls. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800