NotÝcies
Publicat el 19.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Descobrim els primers detalls de la Diada de la Flor
Les catifes es faran el dissabte 4 de juny i es trepitjaran el dilluns 6
diada de la flor

Dos anys desprÚs, tornen les catifes de flors a Argentona. L'any 2020 nomÚs es van decorar els balcons, i l'any passat es van fer decoracions ornamentals, per˛ no catifes. 

 Enguany la Diada de la Flor es farÓ del 4 al 6 de juny. La setmana abans, per˛, ja hi haurÓ alguns tallers per a infants. El tŔcnic auxiliar de Cultura i Festes, Carles Ligos, assegura que ja ho tenen prÓcticament tot enllestit. Ens avanša alguns detalls de la festa i explica que la trepitjada es farÓ el dilluns, aprofitant que Ús festa. 

La guerra d'Ucra´na ha provocat l'encariment de moltes matŔries primeres. I les flors no se n'han salvat. En aquest cas, s'hi suma les conseqŘŔncies de la pandŔmia, que han provocat que no es plantin flors de menys qualitat, aquelles que es destinaven per aquest tipus de festivitats.  

╔s per aix˛ que, enguany, l'Ajuntament aposta per prioritzar les catifes que faran les entitats, que seran cinc menys que en altres ocasions. L'Ajuntament no decorarÓ tants espais com altres anys, per˛ els que es decorin, diu Ligos, "seran mÚs llu´ts". 

La setmana vinent es publicarÓ el cartell de la diada de la flor i es donaran a conŔixer tots els detalls. 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800