Notícies
Publicat el 18.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Aturen el desnonament d'una família al Cros
Un centenar de persones s'han concentrat per evitar que desallotgessin la Naima, el Moha i els seus dos fills
desnonament cros

Fotografia del Sindicat d'Habitatge de Mataró

Més d'un centenar de persones han aturat aquest matí un desnonament al barri del Cros. La Naima, el Moha i els seus dos fills es queden, per ara, a casa seva.  

El Sindicat d'Habitatge de Mataró havia cridat a aturar el desnonament de la família, que viuen en un pis ocupat propietat de La Caixa al barri del Cros. Critiquen que es faci quan encara hi ha vigent el real decret llei que prohibeix desnonar famílies en situacions de vulnerabilitat. "Els jutjats i els Mossos desobeeixen aquesta llei, però quan la comitiva ha arribat s'ha trobat un centenar de persones a la porta del bloc", diuen. 

De moment el desnonament ha quedat aturat, però està previst que es torni a intentar d'aquí a sis mesos. Des del Sindicat demanen que en aquest període La Caixa faci un contracte de lloguer a la família, que ara està ocupant el pis. Expliquen que la família "vol pagar un lloguer, però estan en situació administrativa irregular i necessitaven aquest marge per poder acabar de tramitar els papers i fer un contracte de lloguer social". 

És la primera vegada que el Sindicat d'Habitatge de Mataró crida a aturar un desnonament a Argentona.

Declaracions a Ràdio Argentona del Sindicat d'Habitatge de Mataró: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800