Notícies
Publicat el 17.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Alba Artero: 'M'agradaria ser jugadora de la lliga femenina Endesa'
L'argentonina s'ha proclamat campiona de Catalunya de bàsquet amb l'infantil del Boet
alba artero

L'Alba Artero, argentonina de 12 anys, és tota una promesa del bàsquet. Va començar a jugar al Club Bàsquet Argentona amb només cinc anys i ara s'acaba de proclamar campiona de Catalunya en categoria infantil de primer any amb el seu equip, el Boet de Mataró.

Artero i les seves companyes van disputar la final de Catalunya el passat 8 de maig. A les semifinals van guanyar el Mataró per 70 a 40 i es van plantar a la final, on van poder vèncer còmodament el Barça per 80 a 58. Artero explica que la final els va sortir "rodona" i la van tenir controlada en tot moment. El moment en què es va acabar el partit, diu, "va ser únic". 

L'argentonina recorda els seus inicis al CBA, on va començar a jugar amb només cinc anys. Guarda "molt bon record" de l'etapa al club, sobretot per les amistats que hi va fer. Quan jugava a categoria mini la va fitxar el Boet i va decidir anar-hi per poder assolir nous reptes. 

Artero és aficionada al bàsquet des de ben petita i acostuma a seguir els partits de la lliga femenina, allà on li agradaria jugar. El seu objectiu, de moment, és convertir-se en campiones d'Espanya l'any vinent amb el Boet i poder dedicar-se al bàsquet tant temps com pugui. A més, vol continuar millorant el seu joc, perquè està convençuda que "mai es fa res perfectament i sempre es pot donar una mica més". 

Entrevista amb Alba Artero, jugadora argentonina del Boet: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800