Notícies
Publicat el 13.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Estudiarem la creació d'una ordenança per l'ús del punt de recàrrega de vehicles elèctrics'
Gina Sabadell (Unitat) defensa que el servei aporta beneficis a Argentona més enllà del medi ambient
gina sabadell - maig

Gina Sabadell (Unitat), alcaldessa d'Argentona, ha entomat a la roda política de Ràdio Argentona els debats oberts durant el ple de maig. Sabadell s'ha refermat en el fet que no és legal mantenir dues tarifes diferents per als usuaris de la piscina municipal, depenent del seu origen. També ha explicat que treballaran en una nova ordenança per al punt de recàrrega de cotxes elèctrics i que, ben aviat, Tots per Argentona, tindrà resposta a les al·legacions presentades a l'enderroc de part de la Velcro.

Sobre els nous preus de la piscina municipal, Sabadell afirma que la distinció entre usuaris empadronats i no empadronats a Argentona, és un mecanisme que no s'ajusta a llei i que comportava informes desfavorables per part dels serveis jurídics i econòmics de l'Ajuntament. "Si no s'ajusta a llei, no podem tirar endavant amb aquesta distinció", ha conclòs.

Per altra banda, responent a les crítiques del PSC sobre el fet que el punt de recàrrega de cotxes elèctrics sigui gratuït, Sabadell ha dit avui que estudiaran la creació d'una ordenança per finançar el cost de la llum. Així i tot, assenyala que es treballa perquè el punt de recàrrega estigui vinculat a un sistema de plaques solars. Encara sobre aquesta qüestió, l'alcaldessa ha explicat que aquests punts de recàrrega generen visites d'usuaris que comporten beneficis per al comerç i la restauració.

Finalment, Gina Sabadell ha detallat les diferències entre el projecte que defensa el govern per la Velcro i el que defensa Tots per Argentona. I ha avançat que aviat respondran les al·legacions que s'han presentat al projecte d'enderroc.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800