Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Comença el curs de "Posa en valor el teu talent" enmarcat en el programa "Fomentem l'ocupació, facilitem el talent"
S'emmarca en el programa "Fomentem l'ocupació, facilitem el talent" i aquest tipus de formacions estan obertes al conjunt de la població de manera gratuita. L'objectiu és que l'usuari adquireixi els coneixements, habilitats i aptituts necessaris per desenvolupar-se adequadament en una entrevista de feina.

Aquesta setmana passada s'ha iniciat el curs "Posa en valor el teu talent", impulsat per QuatreRibes, en el marc del programa "Fomentem l'ocupació, facilitem el talent".

Aquest curs té com a objectiu facilitar a les persones participants els coneixements, habilitats i aptituts necessàries per poder cercar i trobar feina de manera eficaç i eficient, enfocar adequadament una entrevista de feina i poder desenvolupar-se de la millor manera per tal d'aconseguir el lloc de feina.

Les persones participants rebran una formació de 10 hores durant els mesos de maig i juny, treballaran aspectes relacionats amb la recerca de feina com ara la importància de l'actitut en el món laboral, estructurar el missatge que es vol fer arribar al receptor, de quina manera explicar la seva experiència professional per a cridar l'atenció de l'entrevistador, etc. Faran servir eines com ara les dinàmiques vivencials, feedbacks personalitzats i exercicis individuals i grupals. 

capt

formacio2

Si vols més informació pots posar-te en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona a través del correu electrònic sempre@argentona.cat o bé trucant el 93 797 49 00.

Informació publicada el 13 de maig de 2022

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: