Notícies
Publicat el 12.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ja es pot veure l'exposició de cartells de l'Argillà d'aquest any
El guanyador del concurs s'anunciarà el pròxim divendres 20 de maig
argillà

Un any més, el cartell de l'Argillà s'escull a partir d'un concurs obert a tothom. A la pàgina web del Museu del Càntir ja es poden veure tots els candidats a convertir-se en la imatge de la 42a edició de la fira del càntir.

El guanyador del concurs de cartells de l'Argillà s'anunciarà el pròxim divendres 20 de maig en un acte al Museu del Càntir. Enguany s'han presentat 65 cartells amb molta varietat de colors, formes i conceptes. La procedència dels autors també ha estat molt diversa, des de Catalunya fins a diferents punts d'Espanya i, fins i tot, Argentina i França.

La tècnica del Museu del Càntir, Fina Carreras, destaca la riquesa d'aquesta exposició, que permet veure "la diversitat de conceptes" de les propostes. Fins i tot, diu, hi ha participants que han fet el disseny a partir del logo. Altres s'han deixat inspirar per empremtes, gerros o fang.

Tot i que el veredicte encara trigarà uns dies a fer-se públic, el jurat ja s'ha reunit i ha triat una obra guanyadora i dues mencions especials. Carreras apunta que la decisió no ha estat fàcil i explica com han fet diverses rondes de deliberació: "Els tres últims estan molt empatats i és molt difícil escollir quin serà el guanytador". 

L'exposició de totes les obres que s'han presentat al concurs la podeu veure a la pàgina web museucantir.org

Entrevista a Fina Carreras: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800