Notícies
Publicat el 11.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Comencen a omplir-se alguns casals d'estiu
Hi ha hagut allau d'inscripcions al campus del CBA i als cursets intensius de natació
campus cba 2021

Fotografia del CB Argentona

Bon ritme d'inscripcions als casals d'estiu d'Argentona. El CB Argentona ha hagut de tancar les inscripcions per l'allau de sol·licituds. Tot i això, el club esclareix que encara es poden acceptar nens i nenes, però només "acceptarem les inscripcions en funció de la cabuda que tinguem". El campus del CBA tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol en horari de matí i tarda. La reunió informativa per als pares i mares dels participants serà el 17 de juny.

Els cursets intensius de natació també estan tenint molta demanda i l'horari de tarda del primer torn ja és ple. Els cursets que organitza el Club Natació Argentona es divideixen en dos torns, el primer del 27 de juny al 15 de juliol i el segon del 18 de juliol al 5 d'agost.

Els Crazy Jumpers també comencen a tenir inscrits al campus esportiu d'estiu. El coordinador i entrenador de l'entitat, Santi Molina, ha explicat a Ràdio Argentona que enguany ofereixen un campus centrat en la gimnàstica i els salts, però que també comptarà amb un seguit d'activitats complementàries que engrescaran els més petits, com actuacions musicals, de màgia i educació emocional. Podeu escoltar l'entrevista a Santi Molina, coordinador dels Crazy Jumpers:

També estan obertes les inscripcions al campus del FC Argentona, que tindrà lloc del 27 de juny al 22 de juliol en horari de matí i tarda.

Les inscripcions al curset d'estiu del Taller de ceràmica també van a bon ritme. Tindrà lloc del 27 de juny al 22 de juliol i hi poden participar els nens i nenes de 5 a 12 anys. Podeu escoltar l'entrevista a Mia Llauder, responsable del Taller de ceràmica:

Els casals que encara no han obert inscripcions són els del Centre Parroquial, que ho faran el 30 de maig. A les instal·lacions del Centru es realitzarà un casal d'estiu infantil per als nens i nenes de 3 a 9 anys i ambientat en els pirates, i un artístic destinat als més grans i en el qual practicaran la majoria d'arts escèniques.

Podeu recuperar la notícia dels casals que organitzen les entitats al següent enllaç: casals d'estiu.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800