Notícies
Publicat el 11.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Àngel Puig: 'L'assistència a La Sala ha baixat una mica, però estem molt contents'
El regidor de Cultura valora la temporada de febrer a maig de La Sala
àngel puig

El regidor de cultura, Àngel Puig, valora molt positivament la Temporada de La Sala de febrer a maig. Tot i que l'assistència ha minvat lleugerament, destaca la tornada a la normalitat després de les restriccions més dures de la pandèmia.

Amb aquesta darrera temporada de La Sala les restriccions han anat desapareixent i el públic argentoní ha tornat al teatre amb ganes. El regidor de cultura, Àngel Puig, ha explicat que les dues propostes musicals van tenir bona resposta del públic, com també les de teatre. D'altra banda, l'espectacle de dansa va ser el que va obtenir menys assistència. Puig admet que tot i que un espectacle va omplir La Sala, l'afluència de públic en aquesta darrera temporada "ha minvat lleugerament".

Puig també ha volgut destacar la qualitat dels espectacles que la Xarxa organitza per al públic familiar. A més, ha anunciat que a finals de juny o principis de juliol ja es podrien avançar alguns espectacles de la nova temporada i assegura que hi ha bones propostes sobre la taula.

Entrevista al regidor de Cultura, Àngel Puig:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800