Notícies
Publicat el 10.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Junts celebra que s'aturi l'enderroc de la Velcro
Bernat Calvo insisteix, "el futur de l'edifici s'ha de decidir en una consulta popular"
Bernat Calvo Febrer

Junts per Catalunya celebra que l'enderroc de part de l'antiga fàbrica Velcro hagi quedat aturat. El govern ho va reconèixer al ple de maig i ara, la formació que lidera Bernat Calvo, insisteix a reclamar un referèndum perquè sigui la ciutadania qui decideixi el futur de l'edifici.

Els de Junts per Catalunya es decanten pel projecte que proposa Tots per Argentona de preservar l'edifici i convertir-lo en un espai per a la dinamització del teixit associatiu. Tot i això, consideren que encara no tenen tota la informació, econòmica i tècnica, sobre la taula per poder adoptar una posició definitiva.

També sobre el ple de maig, Bernat Calvo s'ha mostrat contrari als nous preus de la piscina municipal. Considera un error que s'hagi eliminat la distinció entre els usuaris d'Argentona i els de fora. Admet que legalment no es pot discriminar als usuaris d'un equipament pel seu origen. Però, tal com defensava ahir el regidor popular Fran Fragoso, Calvo creu que hi pot haver estratègies per afavorir els usuaris argentonins.

Finalment, a un any de les eleccions, Calvo no ha volgut aclarir quin serà el seu futur polític. Després que s'hagi publicat que Junts per Catalunya podria apostar per designar el seu germà, Eudald Calvo, com a nou cap de llista, Bernat Calvo encara no ha decidit si deixarà les files del PdCat, per poder continuar a les llistes de Junts.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800