Notícies
Publicat el 03.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona és el segon municipi del Maresme amb una transmissió de Covid més alta
L'RT és del 2,7, només per darrere de la de Tiana
Ramon Boixeda

Argentona és un dels municipis del Maresme amb una transmissió de la Covid més alta, amb una RT de 2,7. Aquestes són les dades més actualitzades de la Generalitat de Catalunya i que daten del passat divendres.

Segons ha explicat el responsable Covid de l'hospital de Mataró, Ramon Boixeda, al Salut Exprés de Ràdio Argentona, les causes de l'alta transmissibilitat són la retirada de la mascareta i la manca d'aïllament dels infectats. Boixeda ha fet un repàs a la situació actual de la Covid i ha alertat que Argentona és un dels municipis del Maresme on més estan augmentant els contagis: "el virus hi és i circularà, segurament, fins que arribi la calor", detalla. "De cara a l'hivern, s'espera una coexistència entre grip i Covid, però la gran por són les noves variants", afegeix. 

Tot i això, Boixeda admet que en els darrers dos mesos els ingressos hospitalaris per Covid greu són molt baixos. Ha puntualitzat que la majoria no ingressen per coronavirus sinó per una altra raó, però en el cribratge els pacients surten positius per Covid, la majoria asimptomàtics.  

Ramon Boixeda al Salut Exprés de Ràdio Argentona:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800