Notícies
Publicat el 03.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'La sentència deixa clar que hi va haver mala fe per part de l'acusació'
Entrevista a Xavier Collet (TxA) i Ferran Armengol (CiU) sobre la sentència exculpatòria del cas 'Argentona Projectes'
xevi collet - ple de maig

Aquest mes de febrer es va posar punt final al malson que han viscut quatre regidors i ex-regidors de l'Ajuntament d'Argentona. La justícia ha absolt Pep Masó, Xavier Collet, Miquel Mendoza i Ferran Armengol dels càrrecs per presumptes delictes societaris i de malversació de fons públics. La denúncia la va interposar fa dotze anys el regidor d'Agrupació Argentona, Fèlix Rosa, que ara haurà de fer front als costos de tot el judici. El regidor Xavier Collet destaca que la sentència "ha deixat molt clar que hi va haver mala fe per part de l'acusació". 

De fet, en el judici ha quedat demostrat que els acusats no van cometre cap delicte en el procés de liquidació de l'empresa municipal Argentona Projectes. A l'entrevista amb Ràdio Argentona, Collet i Armengol han admès que el moment més dur de tot aquest procés va ser quan la jutgessa de Mataró va estimar el cas i els va portar a judici. Es van arribar a demanar quaranta-sis anys de presó i l'embargament de les propietats. A més, l'Ajuntament d'Argentona va deixar d'assumir el cost de la defensa dels encausats. 

Però, per sobre dels perjudicis econòmics, els afectats destaquen les conseqüències que ha tingut el procés judicial sobre la seva imatge i el seu honor. Collet s'ha mostrat crític amb el paper dels mitjans de comunicació i amb el dels regidors d'altres partits. Argumenta que, ni uns ni altres, "no van voler saber la nostres versió dels fets". En aquest sentit, s'ha mostrat agraït als seus companys de formació per haver-li deixat explicar-se i haver-li donat suport.  

Tots per Argentona ha habilitat un espai al seu web amb tota la informació sobre aquest cas. S'hi inclou la sentència sencera i, fins i tot, vídeos del judici amb les declaracions d'alguns testimonis.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800