Notícies
Publicat el 02.05.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Èxit aclaparador d'"Alcarràs" al Centre Parroquial
533 persones ja l'han vist aquest cap de setmana a Argentona
alcarras

"Alcarràs" triomfa, també a Argentona, i el poble en va ple. Molts no recorden un èxit tan aclaparador al Centre Parroquial com el d'aquest cap de setmana amb la premiada pel·lícula de Carla Simón. 

533 persones han anat a veure l'estrena d’”Alcarràs” en alguna de les cinc sessions que el Centre Parroquial ha ofert aquest cap de setmana. El president del Centre Parroquial, Joan Forns, assegura que ha estat una de les pel·lícules que ha portat més espectadors al cinema del Centru: "ha estat una sorpresa relativa, perquè ens podíem esperar que vingués gent, però no tanta", reconeix Forns. 

El Centru va estrenar "Alcarràs" el divendres, el mateix dia que s'estrenava a la majoria de cinemes del país. El dissabte i el diumenge es van programar dues sessions cada dia i la pel·lícula es tornarà a projectar el divendres 6 i el diumenge 8. L'hora, però, encara s'ha de concretar. 

Hi havia llargues cues per entrar al Centre Parroquial, però tothom va poder començar la pel·lícula a la seva butaca. Una vegada finalitzada, la majoria dels argentonins i argentonines expliquen que els va agradar, però molts puntualitzen alguns problemes per entendre determinades escenes. També es lamenten que la pel·lícula s'hagi projectat amb subtítols en castellà. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800