NotÝcies
Publicat el 29.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
DemÓ es constitueix la secciˇ local de la CAL
La Coordinadora per la Llengua (CAL) tÚ per objectiu fomentar l'˙s social del catalÓ
Xavier Peguera

DemÓ dissabte, al migdia, la plaša Nova acollirÓ un acte de presentaciˇ de la CAL, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL). L'objectiu dels convocants Ús treballar per crear una secciˇ local de l'entitat.

La CAL treballa per fomentar l'˙s social del catalÓ i afavorir la cohesiˇ i la interculturalitat a travÚs de la llengua. ╔s una de les principals entitats que promocionen el Correllengua arreu dels pa´sos catalans.  TambÚ promou espais com “xerrem junts”, per fomentar l'˙s social del catalÓ entre persones que aprenen l'idioma, i atorga els Premis Nacionals Joan Coromines. Avui l'A MIG MAT═ de RÓdio Argentona n'ha parlat amb un dels seus coordinadors, en Jordi Esteban.

La gestaciˇ de la secciˇ local va arrencar el mes de gener. Segons Xavier Peguera, un dels seus impulsors, s'estan organitzant diversos actes per celebrar el Correllengua. "El tret de sortida serÓ entorn la Festa Major. Es preparen lectures per commemorar el centenari d'autors com Joan Fuster o Gabirel Ferrater". 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800