Notícies
Publicat el 28.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Josep Arenas: 'Demanem que d'aquí a nou mesos hi hagi un parc caní al Cros'
Els socialistes presentaran una moció i tres interpel·lacions al ple de maig
josep arenas

Dilluns vinent hi ha ple ordinari del mes de maig. L'ordre del dia només té un punt, sobre les tarifes de la piscina municipal, i es preveu que estigui marcat per les mocions i interpel·lacions que presentarà el grup municipal socialista. 

La primera moció serà per reclamar un pipicà al barri del Cros. Josep Arenas, regidor del PSC, explica que "davant la sensibilització pels animals, creiem que, com també s'ha fet al centre del poble, convé que el veïnat del Cros tingui un parc específic per a gossos". Concretament, demanen que en un període màxim de nou mesos es faci la dotació econòmica, el planejament, l'execució i la posada en funcionament d'aquest parc caní. 

Els socialistes també presenten tres interpel·lacions. La primera, sobre el projecte d'ampliació de l'escorxador com a equipament de joventut. Demanen una estimació sobre el cost de funcionament i "quin contingut es proposa construir a l'edifici i al conjunt de la parcel·la", detalla Arenas. El PSC també interpel·larà el govern sobre la manca de personal a l’àrea de recursos econòmics i reclamaran "més transparència" en aquesta àrea. Finalment, preguntaran sobre les obres de les urbanitzacions de Can Raimí i Can Cabot.

Al ple de dilluns, encara en l'apartat de mocions, Tots per Argentona també presenta una interpel·lació sobre el punt de recàrrega del cotxe elèctric. 

Entrevista a Josep Arenas, regidor del PSC: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800