Notícies
Publicat el 28.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Anna Alonso: 'Tenim el poder, com a consumidors, de canviar el sistema'
Argentona es prepara per celebrar el Dia Mundial del Comerç Just amb diverses activitats
comerçjust_argentona

El 14 de maig és el Dia Mundial del Comerç Just. I durant aquest mes a Argentona es faran diverses activitats per a fer difusió de la importància de mantenir una economia responsable.

Aquest dilluns, al ple municipal, es farà la lectura del manifest per un comerç just. També a partir de dilluns, i fins al 22 de maig, es podrà visitar a la biblioteca l'exposició "Comerç Just, Finances Ètiques i Economia Social i Solidària". Anna Alonso, tècnica de Promoció Econòmica, explica que l'exposició difon la importància "d'assegurar-nos que hi ha una responsabilitat social i mediambiental en la producció i la comercialització dels productes". Alonso destaca que "els consumidors tenim el poder de canviar el sistema" i que "no només hem de valorar el preu del que comprem, sinó les condicions que hi ha darrere".

Per a celebrar aquest Dia Mundial del Comerç Just s'ha preparat diverses activitats, entre les quals un videofòrum a l'Institut d'Argentona per "reflexionar sobre les condicions del sector tèxtil", diu Alonso. El dia 14 també es farà la tarda festiva pel comerç just amb un recorregut per Argentona i una xocolatada a la Plaça Nova. Al llarg del mes de maig diverses entitats han preparat xerrades online sobre economia social i productes com el sucre de comerç responsable.

Entrevista a Anna Alonso, tècnica de Promoció Econòmica:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800