Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Comença el curs de "Muntatge i manteniment d'instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques"
S'emmarca en el programa "Treball, Talent i Tecnologia" de la Diputació de Barcelona. Aquestes formacions, totalment gratuïtes i obertes al conjunt de la població, ofereixen la possibilitat d'aprendre un ofici en un sector en auge.

Aquest mes d'abril s'ha iniciat el curs "Muntatge i manteniment d'instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques", impulsat per diversos municipis del Baix Maresme, en el marc del programa "Treball, talent i tecnologia" de la Diputació de Barcelona.

Aquest curs té com a objectiu facilitar a les persones participants els coneixements, habilitats i aptituts necessàries per poder exercir com a tècnics de muntatge i manteniment d'aquest tipus d'instal·lacions. 

Les persones participants rebran una formació de 234 hores durant els mesos d'abril a juny i treballaran aspectes com el replantejament de les instal·lacions fotovoltaiques, el diagnòstic d'avaries o el marc normatiu general i específic, entre d'altres. El 80% de les hores de la formació seran pràctiques, mentres que el 20% del contingut restant serà teòric.  

El canvi del model energètic ja ha començat i l'energia solar fotovoltaica està experimentant un augment espectacular d'instal·lacions d'autoconsum i el fet és que cada vegada es necessiten perfils amb aquests coneixements. 

Si vols més informació o estas interessat en participar en més cursos similars, FES CLIC AQUI.

fotovltaiques 3Fotos fotovoltaiques
fotovltaiques 4fotos fotovoltaiques 2

Si vols més informació pots posar-te en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona a través del correu electrònic sempre@argentona.cat o bé trucant el 93 797 49 00.

Informació publicada el 28 d'abril de 2022

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: