Notícies
Publicat el 26.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Gina Sabadell: 'En política, no tot s'hi val. No es pot denunciar gratuïtament'
L'alcaldessa d'Argentona ha parlat a la roda política sobre els regidors exculpats pel cas Argentona Projectes
gina sabadell - març

L'alcaldessa d'Argentona, Gina Sabadell (Unitat) ha tancat la roda política d'abril. Ha empatitzat amb els regidors argentonins exculpats pel cas Argentona Projectes i ha defensat uns estatuts de la companyia d'Aigües prou oberts perquè no s'hagin de canviar sovint.

La cap de llista d'Unitat s'ha mostrat contenta perquè hagi acabat amb exculpació el procés judicial de diversos regidors argentonins pel cas Argentona Projectes. Sabadell ha titllat d'emotius alguns moments que es van viure al darrer ple i ha afirmat que s'ha vist la mala fe de l'inici del procés. Segons Gina Sabadell cal aprendre a no judicialitzar la política: "no tot s'hi val", ha sentenciat. 

Un dels punts més destacats del darrer ple va ser l'aprovació dels estatuts d'Aigües Argentona. L'alcaldessa defensa que la companyia d'aigües tingui uns estatuts prou oberts perquè no s'hagin de renovar sovint. En aquest sentit, afegeix que "s'ha de demostrar que és més eficient que sigui un mitjà propi de l'Ajuntament que no un servei externalitzat". També ha explicat que els problemes de la xarxa d'aigua, com l'envelliment de les canonades i la manca de pressió, no es poden resoldre a curt termini

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800