Notícies
Publicat el 26.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Carla Aledo: '"Univers invers" és un llibre amb infinites possibilitats de joc'
La dissenyadora mataronina farà demà un taller de postals amb volum a la Biblioteca
Carla Aledo 2022

La dissenyadora i tallerista mataronina Carla Aledo oferirà demà un taller per a donar volum al paper i crear postals personalitzades. Serà a les sis de la tarda a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel, però ja s'han exhaurit les places per a participar-hi. 

"Univers invers" és el primer llibre de la Carla Aledo. Va néixer com un regal per a un amic, però ben aviat, i de la mà d'MTM Editores, es va convertir en un conte pop-up per a infants. Aledo ha explicat a l'A Mig Matí de Ràdio Argentona que és un llibre de coneixements "que té moltes possibilitats de joc, no només per aprendre els contraris, sinó també les paraules, els colors i les formes".

A partir d'"Univers invers", Aledo fa tallers per aprendre a donar volum al paper i fer postals personalitzades. Són tallers "dirigits a grans i petits" on es juga amb el paper "a partir de coneixements molt senzills, amb un resultat molt bonic i fàcil". I aquest dimecres, el taller arriba a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel. Aledo destaca l'"èxit" de la convocatòria, i és que ja s'han exhaurit les places per a poder-hi participar. Tot i això, farà més tallers durant els mesos vinents que anunciarà al seu compte d'Instagram

Entrevista amb la tallerista Carla Aledo:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800