Notícies
Publicat el 22.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Carla Escoi: 'Les millors cançons són les que compons en menys d'una hora'
Conversem amb la cantautora argentonina a l'especial Sant Jordi de l'A Mig Matí
carla escoi

Avui ha passat per l'especial Sant Jordi de l'A Mig Matí la cantautora argentonina Carla Escoi. Ha vingut acompanyada de la seva guitarra: ens ha tocat algunes cançons i ens ha explicat per què Sant Jordi és, per a ella, el millor dia de l'any. 

Carla Escoi ha dit que per Sant Jordi, "el millor dia de l'any", no només s'haurien de regalar roses i llibres, sinó també "més cultura". Ens ha fet la seva particular recomanació literària, "Amor i no" de l'Alba Dalmau, i ens ha tocat tres cançons: "La cantonada" i "El vino de los mil males", dues cançons inèdites que gravarà d'aquí poc, i una cover d'una cançó mexicana versionada per La Otra, "Que me vaya bonito". 

Amb Escoi també hem conversat del seu modus operandi musical i afirma que les millors cançons "són les que compons en menys d'una hora". La millor sensació, diu, "és quan estic molt concentrada fent una cançó i aconsegueixo alguna cosa que realment m'agrada". 

En aquest especial de Sant Jordi també hem repassat la seva trajectòria musical i els seus projectes futurs. Aquest diumenge tocarà a l'Open Art House del Raval, en un esdeveniment on conflueixen la música, el tatuatge, la il·lustració, la dansa i els workshops. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800