Notícies
Publicat el 14.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Parròquia de Sant Julià recupera la normalitat per Setmana Santa
Després de dos anys, es va poder celebrar el Diumenge de Rams i enguany també tindrà lloc el Via Crucis
Esglèsia Sant Julià Argentona

Aquesta és la Setmana Santa de la tornada a la normalitat a la Parròquia de Sant Julià. Les celebracions van començar el passat 10 d'abril, Diumenge de Rams. Mossèn Àlex Marzo ha destacat l'alegria dels creients que es van aplegar a la plaça de l'Església per a beneir la palma i el palmó.

Però és avui quan augmenta l'activitat litúrgica. A les 20 h la missa recordarà l'últim sopar i la col·lecta es destinarà a Càritas.

Avui a les 22.30 h se celebrarà la Vetlla Pregària. Demà Divendres Sant, a les 9 h, l'església obrirà les portes per visitar el Monument, i a les 16.30 h serà el torn de l'Ofici de Passió. Posteriorment, es recuperarà una altra activitat que es va haver de suspendre per la pandèmia, el Via Crucis, que enguany farà un petit recorregut.

Dissabte, a les 21 h, tindrà lloc la Vetlla Pasqual i Diumenge de Pasqua, dia en què es commemora la resurrecció de Jesús, se celebraran misses a les 9 h i a les 12 h. Els actes litúrgics de Setmana Santa finalitzaran Dilluns de Pasqua amb la missa de les 12 h.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800