NotÝcies
Publicat el 11.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Maria Gˇmez, nova presidenta d'ACiS
L'Associaciˇ de comerciants ja prepara la campanya de Sant Jordi, que comenšarÓ el dijous 14 d'abril
ACiS nova presidenta Maria Gˇmez

Relleu al capdavant de l'Associaciˇ Argentona Comerš i Serveis (ACiS). Maria Gˇmez, que regenta la botiga Les Xuxes, agafa les regnes desprÚs que l'anterior presidenta, Irene Oller, hagi deixat el negoci. Gˇmez assegura que intentarÓ fer un gir a l'entitat, "que la gent sigui mÚs propera i que si tÚ idees que vingui que l'escoltarem".

Gˇmez s'estrenarÓ amb la campanya de Sant Jordi, que donarÓ el tret de sortida el pr˛xim dijous 14 d'abril. S'anomena "Si vols jugar" i consisteix a buscar una figureta d'un drac, un llibre o una rosa en els aparadors de trenta establiments associats. En una butlleta s'haurÓ d'apuntar quina figura hi ha a cada establiment, afegir-hi les dades personals i introduir-la en una b˙stia situada davant la Biblioteca. El dia 6 de maig se sortejaran tres lots de llibres i productes dels establiments associats entre els participants.

I per continuar promocionant el comerš local durant la diada, la tarda del 22 d'abril les botigues d'Argentona sortiran al carrer. Tots els establiments que vulguin, tant associats com no associats, podran instalĚlar la seva parada.

Entrevista a la nova presidenta d'ACiS, Maria Gˇmez, i la dinamitzadora de l'associaciˇ, Maite SÓnchez:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800