Notícies
Publicat el 11.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Maria Gómez, nova presidenta d'ACiS
L'Associació de comerciants ja prepara la campanya de Sant Jordi, que començarà el dijous 14 d'abril
ACiS nova presidenta Maria Gómez

Relleu al capdavant de l'Associació Argentona Comerç i Serveis (ACiS). Maria Gómez, que regenta la botiga Les Xuxes, agafa les regnes després que l'anterior presidenta, Irene Oller, hagi deixat el negoci. Gómez assegura que intentarà fer un gir a l'entitat, "que la gent sigui més propera i que si té idees que vingui que l'escoltarem".

Gómez s'estrenarà amb la campanya de Sant Jordi, que donarà el tret de sortida el pròxim dijous 14 d'abril. S'anomena "Si vols jugar" i consisteix a buscar una figureta d'un drac, un llibre o una rosa en els aparadors de trenta establiments associats. En una butlleta s'haurà d'apuntar quina figura hi ha a cada establiment, afegir-hi les dades personals i introduir-la en una bústia situada davant la Biblioteca. El dia 6 de maig se sortejaran tres lots de llibres i productes dels establiments associats entre els participants.

I per continuar promocionant el comerç local durant la diada, la tarda del 22 d'abril les botigues d'Argentona sortiran al carrer. Tots els establiments que vulguin, tant associats com no associats, podran instal·lar la seva parada.

Entrevista a la nova presidenta d'ACiS, Maria Gómez, i la dinamitzadora de l'associació, Maite Sànchez:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800