Notícies
Publicat el 07.04.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: 'La secretaria d'Organització és molt important per al PSC d'Argentona'
Maria del Mar Rodríguez és la nova secretària d'Organització i Susana López ha estat reelegida com a primera secretària
comissio executiva psc

L'assemblea local del PSC d'Argentona ha ratificat la Comissió Executiva del grup municipal i ha escollit Mar Rodríguez com a nova secretària d'Organització. A més, ha ampliat l'executiva local amb dos membres més. 

Susana López, primera secretària del PSC d'Argentona, explica que han volgut "reforçar la Comissió Executiva de cara a les eleccions de l'any que ve". En l'assemblea celebrada aquesta setmana, Mar Rodríguez, que fins ara feia l'enllaç amb les urbanitzacions, ha estat elegida secretària d'Organització; una tasca que, per a López, és "molt important per al partit". 

López també destaca que han incorporat dues cares noves a l'executiva local, l'advocat Blai Abelló i Gregori Rubio, perquè volen ser "més gent pensant, treballant i recolzant la candidatura". La Comissió Executiva també la conformen Josep Arenas (política municipal), Montse Brugal (Finances), Vador Casas (Comunicació) i Raül Garcia-Pitarch (Programa)

En una entrevista a Ràdio Argentona, Susana López ha destacat els principals reptes a què vol fer front el PSC d'Argentona en aquesta nova etapa: 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800