Notícies
Publicat el 04.03.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Quim Boix: 'S'han presentat 300 mocions com aquesta en tot l'Estat'
La Marea Pensionista de Cabrera de Mar ha aconseguit que s'aprovi al ple una moció en defensa de les pensions dignes i ho vol fer extensible a la resta d'ajuntaments
marea cabrera de mar

La Marea Pensionista de Cabrera de Mar ha aconseguit que el ple municipal del seu ajuntament aprovi una moció en defensa de les pensions dignes. El seu portaveu, Quim Boix, ha passat avui per l'A MIG MATÍ de Ràdio Argentona i ha animat els pensionistes de la vila a organitzar-se, també, en defensa de les pensions. Boix assegura que, tot i no ser una competència municipal, els Ajuntaments poden unir-se per pressionar al govern de l'Estat. Quim Boix també és secretari general de la Unió Internacional de Pensionistes amb més de 20 milions de persones de tot el món afiliades.

Tot i que el ple ordinari de l'Ajuntament d'Argentona no ha tractat una proposta com aquesta, sí que el febrer passat va aprovar una moció per crear una comissió que acordi augmentar la pressió fiscal a bancs i caixes que no facin atenció presencial als usuaris. Un acord que pren de referència la campanya estatal #SoyMayorNoIdiota que ha aconseguit el compromís d'actualitzar els protocols per tal de fomentar la inclusió financera amb noves mesures i aconseguir un tracte més humà, on la gent gran i els col·lectius vulnerables no es vegin exclosos de la 'digitalització' de la societat. 

Entrevista amb Quim Boix, portaveu de la Marea Pensionista de Cabrera de Mar:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800