NotÝcies
Publicat el 25.02.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els Diables d'Argentona celebren trenta anys amb una nova imatge
La colla engega la celebraciˇ de l'aniversari amb el correfoc de Carnestoltes
diables30anys

Els Diables d'Argentona han presentat la imatge commemorativa del seu trentè aniversari, que comencen a celebrar durant aquest carnaval. El correfoc de Carnestoltes de fa trenta anys va ser, precisament, el primer acte de la colla.

L'entitat ha presentat la imatge guanyadora del concurs, que està feta pel mataroní Ferran Muñoz. El jurat, format per dos professionals del món del disseny i un membre de la colla, l'ha escollida d'entre totes les propostes presentades. S'hi pot veure un nas de porc, molt arrelat a la vila i a l'entitat, amb un número 30 a dins. Els Diables d'Argentona utilitzaran la imatge al llarg de tot l'any.

Júlia Morros, cap de la colla, ha explicat a Ràdio Argentona que enguany celebraran el trentè aniversari amb diverses activitats, entre les quals unes olimpíades diabòliques. Aquest divendres els Diables sortiran al carrer a celebrar el 30è aniversari amb el correfoc de Carnestoltes, que començarà a les deu del vespre a l'Ajuntament i acabarà a la plaça Nova, on es farà el pregó del rei Carnestoltes

Entrevista amb la cap de colla dels Diables d'Argentona, Júlia Morros: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800