Notícies
Publicat el 24.02.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La cultura emprenedora torna a les escoles
Entrevista a Roger Cruañas, emprenedor i formador del projecte CUEME
projecte_cueme

Les escoles d'Argentona, acompanyades per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, reactiven el projecte CUEME, de cultura emprenedora. Any rere any, infants de 5è i 6è de primària viuen l'experiència de crear una cooperativa.

Entre els formadors que acompanyen els nens i nenes en aquest camí, aquest any hi ha en Roger Cruañas, director esportiu i fundador de B-SWIM, una empresa dedicada a adaptar esports d'aigua per a persones amb discapacitat. Cruañas explica als joves la seva experiència en la creació d'una cooperativa de l'àmbit de l'esport. 'El que intento sobretot és posar-los en la situació de què és el que fem, perquè ho fem i com hem arribat fins aquí. La idea és buscar la seva complicitat, que s'impliquin', assegura.

Amb aquesta experiència com a exemple, i amb la direcció dels mestres dels centres, els joves tenen el repte de crear la seva pròpia cooperativa escolar. Després, faran tot el procés per idear quin producte o quin servei oferiran, com el crearan i, finalment, com el portaran a la venda.  

 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800