Notícies
Publicat el 18.02.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Laia Valls:'És un reconeixement a la família i li dediquem a la clientela'
La botifarra d'ou amb carxofa de Can Valls puja al podi en el 7è Concurs Botifarra d'Ou Artesana
can valls guardó

A Can Valls els espera un dijous gras mogut. Normalment, aquesta setmana que arrenca ja és frenètica per a ells, però encara ho serà més després d'haver rebut el reconeixement a la tercera millor botifarra d'ou al Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana. En el certamen hi participaven 7 farcits de carnaval i 71 botifarres que competien en dues categories: Botifarra d'Ou Artesana Tradicional i Botifarra d'Ou Artesana Singular.

El jurat ha reconegut l'excel·lència de la botifarra d'ou amb carxofes de Can Valls. Es tracta d'un producte que ha passat per quatre generacions, fet amb carn de la papada, ous frescos, carxofa cuinada, pebre blanc acabat de moldre i sal.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Laia Valls, ha volgut recordar que ha après l'ofici dels seus pares i els seus avis i ha destacat l'esforç de tot l'equip de Can Valls. I després d'aquest reconeixement, el primer cop que concursava, avisa que no pararà fins a fer la millor botifarra de Catalunya dels pròxims anys. Per això també agraeix la confiança dels clients.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800