Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
S'inicia el programa "Fomentem l'ocupació, facilitem el talent" per joves del territori
Compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona i l'impulsen els municipis integrats en el projecte Quatre Ribes

Aquesta setmana s'ha iniciat el programa "Fomentem l'ocupació, facilitem el talent", dirigit a joves d'entre 18 i 30 anys desocupats del territori. Aquest projecte ocupacional, que es desenvolupa sota el paraigües del projecte QuatreRibes  que impulsen els municipis de Cabrera de Mar, Òrrius, Dosrius i Argentona, té com a objectiu millorar l'ocupabilitat del territori, mitjançant un pla de treball amb persones i empreses de la zona. Aquest programa està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Els joves participants rebran una formació de 25 hores durant els mesos de febrer, març i abril i treballaran aspectes com l'autoconeixement i el desenvolupament personal (l'essència, el talent i el valor afegit de les persones), competències professionals (la comunicació efectiva, l'escolta activa i l'empatia) i el desenvolupament de la seva pròpia marca personal. 

L'itinerari formatiu servirà als joves de fase prèvia i preparatòria a les Jornades Speed Dating Professional (SDP), que tindran lloc a finals d'abril. En aquesta trobada s'hi presentaran les persones joves desocupades que busquen feina i les empreses del territori que busquen joves, i tindran l'oportunitat de coneixe's i poder realitzar entrevistes curtes de selecció utilitzant el mètode SDP.

Aquest innovador mètode de selecció americà esta donant molt bons resultats en altres països i la dinàmica tracta que els candidats sintetitzin i expressin davant els equips de selecció i de recursos humans tot el talent i valor afegit que poden oferir a l'organització.

Si vols més informació, FES CLIC AQUI.

Foto formacio

Informació publicada el 17 de febrer de 2022

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: