Notícies
Publicat el 24.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'Hem aconseguit que l'EBM ofereixi el servei que necessiten les famílies'
TxA defensa que la seva insistència ha permès adequar l'oferta de places a la demanda
Montse Capdevila - gener

La roda política d'anàlisi del ple del mes de gener ha rebut avui a la cap de Tots per Argentona, Montse Capdevila. La fi del conflicte per les places disponibles a les escoles bressol municipals ha estat el més destacat de la conversa.

Tot apuntant que el seu grup hauria preferit que no es compactessin grups a l'inici de curs, Capdevila ha admès avui que el nou sistema de gestió serà més àgil. A partir d'ara els grups es podran tornar a obrir per decisió d'alcaldia, mentre que per compactar-los caldrà l'aprovació del Ple Municipal. "L'objectiu com a poble ha de ser donar resposta a les necessitats de les famílies. Fins ara, la demanda que ara tenim és més gran que l'ofert que oferíem amb la compactació. Els nens que podran començar a entrar ara, no tenien opció quan sí que n'hi havia".  

Per altra banda, Capdevila també s'ha referit avui als recursos humans de l'Ajuntament. Lamenta que hi ha regidories amb mancances de personal i considera que el govern hauria de treballar per resoldre-ho amb rapidesa. Una d'aquestes àrees és la de Participació i Transparència. Per Capdevila aquesta àrea hauria de mantenir obert el Consell de Vila. També ha apuntat que un dels temes que s'hauria de posar sobre la taula del Consell és l'enderroc parcial de l'antiga fàbrica Velcro.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800