Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Sessió de treball del projecte "Construcció Tecnosostenible al Maresme"

Aquesta setmana i dins de les accions previstes per a l'impuls d'aliances estratègies amb els agents implicats, s'ha dut a terme una sessió de treball entre una representació dels ajuntaments organitzadors del projecte amb la Cambra de Comerç,  Fundació Laboral de la Construcció, i PIMEC i la Fundació Laboral de la Construcció. L'acte també va comptar amb una representació tècnica de l'Ajuntament de Martorell, atès que aquest ajuntament també està treballant en la mateixa cadena de valor en el marc d'aquest programa, amb l'objectiu de col·laborar conjuntament en l'execució d'algunes accions.

L'objectiu de la sessió era crear espais de col·laboració entre els agents implicats a la cadena de valor de la construcció del territori pel seu major impacte. La sessió de treball ha servit per a consensuar les accions a executar i s'han calendaritzat dues reunions per treballar la següent acció adreçada a empreses i una taula de treball amb l'objectiu de fer més visible l'ocupació dins la cadena de valor als joves.

Els ajuntaments d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, El Masnou, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Teià, Tiana i Vilassar de Mar integren l'execució conjunta del projecte “Construcció Tecnosostenible al Maresme” emmarcat dins el programa Treball Talent i Tecnologia que subvenciona la Diputació de Barcelona.

Aquest projecte té per objecte dur a terme actuacions de promoció de l'ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l’ impuls de la tecnologia i en l'acompanyament a la transició digital de les persones i les d'empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

El projecte preveu l'execució de diferents línies: anàlisi i diagnosi de la situació actual; aliances estratègiques per al desenvolupament del pla integral; desenvolupament competencial de les persones; i impuls de la capacitat productiva i transformació del teixit empresarial.  

Informació publicada el 21 de gener de 2022

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: