Notícies
Publicat el 03.01.2022
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Neix el segell 'Mengem Maresme'
Sis productors i elaboradors argentonins en formen part
esquis_fruits

La crisi pandèmica està generant nous hàbits socials, de consum i mobilitat que es converteixen en una oportunitat per valorar i protegir el producte de proximitat i el territori. Aquesta és la idea que ha mogut el Consell Comarcal del Maresme ha crear el segell 'Mengem Maresme'. Sota aquesta nova marca s'hi apleguen un centenar de productors i el·laboradors de la comarca amb l'objectiu de treballar en xarxa i posar en valor el consum i el producte de proximitat del Maresme.

Argentona té representants en gairebé totes les categories que aplega el segell. Al grup de pa i dolços del Maresme hi figura el Forn de pa Can Moré; Al grup de vi, cerveses, vermut i altres begudes, s'hi troba el Celler Castañé; Entre els productors de carn, ous i derivats, hi ha Can Valls; En el grup d'altres productes artesans hi ha la Cuina de la Iaia - Marmitus i les seves croquetes gurmet; Finalment, en l'apartat de productes d'horta i fruita s'hi troben Can Bellatriu i Esquis Fruits de Can Pins.

El llistat sencer de tots els productors i elaboradors de la comarca s'ha aplegat en un calendari que el Consell Comarcal ha distribuït per tots els municipis i que també es pot descarregar en línia.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800