Notícies
Publicat el 22.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila (TxA): 'Hem de dialogar per no tenir un segon Can Doro'
Tots per Argentona no tira la tovallola en l'intent d'aturar l'enderroc de la Velcro
Montse Capdevila

La cap de llista de Tots per Argentona, Montse Capdevila, ha estat la protagonista d'avui a la roda política de desembre. Capdevila ha explicat que la seva formació no va recolzar el pressupost del 2022 perquè els comptes es van redactar sense un diàleg previ. Però, sobretot, perquè contemplen l'enderroc de part de l'antiga fàbrica Velcro.

De fet, Capdevila ha assegurat avui que si el govern hagués retirat l'enderroc dels comptes, Tots per Argentona hauria pogut donar-hi suport. Així i tot, la seva formació no tira la tovallola, ha interposat un recurs al projecte i ha iniciat recollida de signatures. Demana diàleg i alerta que tirar a terra la Velcro suposarà repetir l'error de Can Doro.

Per altra banda, en el ple de desembre va aprovar, contra pronòstic, una moció de Tots per Argentona que proposava estudiar la descompactació de grups a l'escola bressol Cargol Treu Banya i oferir el servei d'acollida. Capdevila ha explicat que aquesta setmana ja hi ha hagut reunió sobre aquesta qüestió entre els grups municipals, i que ja han convingut que serà necessari tirar-ho endavant.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800