Notícies
Publicat el 20.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona combat l'estigma de les malalties mentals
Aquest cap de setmana han tingut lloc diverses activitats per recaptar fons per la Marató de TV3 destinada a la recerca científica sobre les malalties mentals
La marató tv3 web argentona

La Fundació Setba va organitzar diumenge una enganxada fotogràfica participativa a l'Avinguda Puig i Cadafalch que va comptar amb ITA Salut Mental i l'alumnat de l'Institut Argentona. Es tractava d'una acció artística amb l'objectiu de posar cara a la salut mental i contribuir a desfer l'estigma. L'activitat va consistir a enganxar uns retrats a mida real de joves que conviuen amb trastorns mentals i que han participat en el projecte "Natura és Cultura" de la Fundació Setba. També hi apareixen alumnes de l'Institut d'Argentona, així com l'alcaldessa, Gina Sabadell, i el regidor d'educació, Quim Perejoan.

La Marató de TV3 ha tancat l'edició d'enguany amb un marcador final que supera els 9 milions d'euros recaptats i que es destinaran a la recerca científica sobre les malalties mentals. Diverses entitats argentonines hi han contribuït organitzant actes per recaptar fons. L'AMPA de l'escola Les Fonts va organitzar un espectacle de monòlegs humorístics amb Pep Ruiz, Cris Solà i Rai Borrell. El Grup de Muntanya d'Argentona va recollir 1290€ per la Marató amb una caminada solidària on van participar unes 200 persones. Després de la ruta, va tenir lloc una xocolatada per recuperar forces i un sorteig, gentilesa del comerç, a la Plaça Nova. Finalment, el Club de Patinatge Artístic d'Argentona també hi va contribuir organitzant una exhibició de Nadal.

Fotografies enganxada fotogràfica.

Fotografies espectacle de monòlegs.

Fotografies caminada solidària. 

Fotografies exhibició de patinatge. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800