Notícies
Publicat el 17.12.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Amb la Velcro no hauria de passar com amb Can Doro'
La negativa del govern a fer un referèndum sobre la Velcro va ser un dels motius que va portar Junts a votar en contra del pressupost
bernat_desembre

Bernat Calvo (Junts per Catalunya) insisteix reclamar un referèndum sobre el futur de la Velcro, en una entrevista a Ràdio Argentona. "Amb la Velcro no hauria de passar com amb Can Doro", considera. El regidor posa l'accent en el fet que les accions de govern anteriors han comportat la desaparició de patrimoni històric i que ara es pot evitar que torni a passar.   

Però no tot són desacords, Calvo destaca que tots els grups municipals, excepte Fran Fragoso, van aconseguir pactar una moció en defensa de la immersió lingüística pel Ple de desembre. El regidor ha explicat que hi havia tres textos diferents sobre la taula i que els partits van ser capaços de renunciar-hi per redactar un text comú.

Pel que fa a altres temes, el ple de desembre va aprovar per unanimitat una proposta de la formació de Bernat Calvo perquè el consistori s'adherís al pacte d'alcaldes d'Europa sobre l'energia.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800